Sommaren 2016 – Trivselkommitténs sammanfattning

Trivselkommittén har varit flitig även i år. Förutom traditionellt midsommarfirande har det arrangerats tipspromenader, bouleturneringar, helikopterfärd, quizzafton, pysseleftermiddag för barnen och en kräftskiva. Nedan kommer några korta referat från Trivselkommittén och några bilder från de olika aktiviteterna.

Helikoptertur:

Det var många som ville åka helikopter och kön ringlade så lång så piloten bokade på stående fot in ytterligare besökstillfälle.

Helikopterbild.jpg

 

Quizzafton:

Torsdagen den 21 juli Quizzades det på dansbanan i Stafsinge Strand. Ett 70- tal boende samlades med egna, välfyllda matkorgar och danssugna ben. Det gissades friskt på de kluriga musikaliska frågorna som dansbandssångaren från förr, Christer Borg, levererade. Fina priser delades ut till dem som hade mest musikskicklighet eller var det kanske bara ren tur?
De som inte lyckades vinna något av de åtråvärda priserna i qiuzzen fick en ny chans när det lottades ut kassar med partyinnehåll. En trevlig kväll som går i repris nästa år eller?

Alla trivs på Stafsinge Strand

När badvädret lyser med sin frånvaro ordnade trivselkommittén pyssel på dansbanan för barnen på Stafsinge Strand. Det kom ett 25-tal intresserade. Barn och vuxna tillverkade mobiler av färgglada tapeter på löpande band. Det klipptes fjärilar, fladdermöss och hjärtan av entusiastiska barn som valde bland de vackraste tapetmönster. De större barnen gjorde kompisarmband.

CIMG8754.JPG

 

Kräftfest Stafsinge Strand 5 augusti 2016

Sommaren 2016 går mot sitt slut och många av oss åker hem. Men dessförinnan väntar den traditionsenliga kräftfesten som Trivselkommittén genomför varje år, och så även i år. Det blev till en härlig fredagskväll som gjord för uteaktiviteter, trots att vädret under hela veckan var till och från. Ett sjuttiotal personer kom till kvällens festligheter och de dekorerade borden i tältet fylldes snabbt. Tältet lystes stämningsfullt upp av de nyinköpta ljusslingorna. Det dukades fram både kräftor och räkor och därtill hörande drycker och andra godsaker under tiden som ljudnivån ökade. Vid chokladhjulet som snurrade under kvällen var stämningen hög och man ville naturligtvis få högsta vinsten. Lotterna fick som vanligt en strykande åtgång med det utökade vinstbordet och flera lyckliga vinnare fick hämta vinsterna som man kan ha nytta av vid andra festligheter. Historierna som drogs lockade till glada skratt och tillrop. Kvällen avslutades med dans till klockan 23.30 då vi ännu en gång gick glada hem efter en trevlig kväll på Stafsinge Strand en augustinatt 2016.

Detta inlägg publicerades i Sommaraktivitet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s