Fiberintresse ?

Frågan om fiber studsar upp lite då och då och det verkar som att det finns ett intresse i vårt område för att få in fiber i våra stugor.

Från min horisont ser jag att det finns två vägar att gå.

  1. Vi bildar en arbetsgrupp: Arbetsgruppens uppgift blir att sammanställa antalet intresserade stugor och om underlaget är tillräckligt stort undersöka marknaden för att se vilken leverantör som kan tillhandahålla fiber till bästa pris inom rimlig tid. Arbetsgruppen har inte tagit form men det pågår lite informellt förberedande arbete och om någon är intresserad av att vara med så kan ni skicka kontaktuppgifter till web@sommarlust.net så skall jag förmedla kontaktuppgifter.
  2. Intresseanmälan: Intresseanmälan kan göras på: Bredband och IT Falkenbergs kommun och på Telia Öppen Fiber Gör gärna intresseanmälan på båda platserna så får vi se vilken av leverantörerna som hinner först.

Angående intresseanmälningarna så är de just bara det. Det kostar inget att anmäla intresse och man förbinder sig inte till något så om du är intresserad av att få fiber, gör anmälan både hos kommunen och hos Telia öppen fiber.

Mer info kommer om/när arbetsgruppen tagit form.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s